Kort rapport efter oerhört lyckad pubkväll å Virginska mässen i Eugenie:

I samarbete med kadetterna vid Sjöstridsskolan anordnade Minklubben en pubkväll på kadettmässen i Eugenie. Detta som en afterwork efter Marinstridsdagarnas andra dag. Arbetsdagen hade bjudit på många intressanta och givande diskussioner och dialoger både i seminarieform och grupparbetsform som gemensamt fört utvecklingen av Sveriges minkrigsförmåga framåt. När mässens portar öppnade kl 18 fortsatte dessa givande diskussioner minkrigare emellan under mer uppslupna former. Totalt deltog drygt 25 personer och förutom representanter från minröjningsdivisionerna och röjdykardivisionen hade även representanter från både ytstridenheterna och FMV vågat sig dit. 33.Minröjningsdivisionen bjöd laget runt på styrkande droppar varvid en och annan minvisa ekande sjöngs i de fina lokalerna. Baren bemannades dock förtjänstfullt av TRE mycket raska flaggkadetter så det, för oss minkrigare, normala arbetssättet ”två mans jobb och resten fikar” lyckades inte riktigt men som flaggkadetter har de ju lite kvar att lära. Undertecknad höll också ett kort anförande och berättade lite om Minklubben. Kvällen blev lång men leden skola icke bli trång.

Några bilder blev det tyvärr inte.

Ingen hade med sig Minklubbsmerchandise till försäljning tyvärr. Vi får helt enkelt ordna något mer evenemang under våren. Förhoppningsvis fick vi in några årsavgifter i alla fall. Folk hade hursomhelst väldigt roligt och alla verkade väldigt nöjda med konceptet som jag hoppas kunna fortsätta även kommande år under MSDG. Jag har också, å Minklubbens vägnar, framfört ett stort tack till Kadettkompaniet för gott samarbete.

Ha det gott

/Adi

Ludvig Adielsson
Kapten